http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

lauantai 19. maaliskuuta 2016

Pääsiäisherkkuja: Mango-lime raakakakku (vegaani, ei lisättyä sokeria)

Mikä sopisikaan paremmin pääsiäispöytään kuin kevään keltainen raakakakku? Tähän raakakakkuun tarvitset pehmeän, kypsän mangon, joka kuitenkaan ei ole ylikypsä. Mitä makeampi mango, sitä makeampi kakku :) 

Mangolimeraakakakku
Mangolimeraakakakku


Reseptit: Mango-Lime Raakakakku


Pohja

  • 9-10 isoa pehmeää taatelia
  • 1 dl pähkinäsekoitusta
  • 1 rkl raakaa kaakaojauhetta
  • 1 rkl vettä

Sekoita pohjan aineet tehosekoittimessa. Levitä irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte

  • 4 dl cashewpähkinöitä (liotettuna)
  • 1 kokonainen kypsä mango
  • 2 limen mehu
  • 1 iso tai 2 pientä banaania
  • 1 dl kookoslastuja
  • 1/2 dl kookosöljyä
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 1 rkl agavenektaria
Liota cashew-pähkinöitä vähintään 4 tuntia runsaassa vedessä. Kuori ja pilko mango ja banaani. Laita kaikki aineet tehosekoittimeen, ja sekoita niin kauan, että saat tasaisen massan. Kaada täyte pohjan päälle ja laita pakkaseen hyytymään vähintään puoleksi tunniksi.

Mangolimeraakakakku


Berliinissä on ollut tällä viikolla ensimmäiset oikeasti keväiset päivät ja ulkona on hyvin tarjennut istua jo terassilla, takki päällä tosin. Hassua, miten kevätaurinko saman aikaisesti piristää ja antaa energiaa, ja toisaalta taas väsyttää. Aina sen jälkeen kun olen ulkoillut muutaman tunnin aurinkoisessa säässä, koko loppupäivän olen ollut ihan kuoleman väsynyt :D

Mangolimeraakakakku

Rentouttavaa viikonloppua kaikille! :)

Mangolimeraakakakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti