http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Maailman helpoin raakasuklaa - takuuvarmasti hyvää!

Tämän helpommaksi ei raakasuklaan valmistus enää voi mennä! Sulata Foodin raakasuklaamassaa, lisää sekaan oman maun mukaan pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä tai mausteita, jäädytä uudelleen ja nauti! Kotiin ei tarvitse ostaa monia eri purkkeja sitä sun tätä, eikä tämän kanssa voi mennä pieleen. Täydellistä!

Herkullinen raakasuklaa valmiista raakasuklaamassasta

Herkullinen raakasuklaa valmiista raakasuklaamassasta


Foodin raakasuklaamassa rouheena on siis nimensä mukaisesti valmista raakasuklaata rouheen muodossa. Mä lisäsin omaan suklaaseeni mulperin marjoja ja parapähkinöitä pieniksi paloiksi rouhittuna sekä ripauksen kardemummaa, ja tästä kombosta tuli ihan älyttömän hyvää! Tuli kiire ottaa kuvat ennenkö nää kaikki katosi parempiin suihin.


Reseptit: Maailman helpoin raakasuklaa

" Sulata raakasuklaamassa miedolla lämmöllä tai vesihauteessa. Lisää joukkoon haluamasi sattumat ja mausteet. Kaada muotteihin ja jäädytä pakkasessa."

Herkullinen raakasuklaa valmiista raakasuklaamassasta

Herkullinen raakasuklaa valmiista raakasuklaamassasta

Herkullinen raakasuklaa valmiista raakasuklaamassasta

Foodin raakasuklaamassaa voi muuten syödä ihan sellaisenaankin, sehän on siis jo valmista raakasuklaata. Joko lusikoida vaan pussista suoraan suuhun tai ripotella chia-vanukkaan, puuron tai myslin päälle. Todella käytännöllinen ja antaa ihanaa makua mihin vaan! Rouhetta voi myös sulattaa ja käyttää kastikkeena vaikka pannukakkujen päällä. Mä olen ainakin ihan rakastunut tähän tuotteeseen, ja tän avulla pääsin mun loman aikaisesta sokerikoukusta taas eroon :)

Herkullinen raakasuklaa valmiista raakasuklaamassasta
Raakasuklaarouhe toimii hyvin myös smoothiebowlin päällä!

Foodin raakasuklaamassa on gluteeniton, raaka ja kotimainen, Jyväskylässä itse tehty tuote. Luonnollisesti ilman lisättyä sokeria ja vain luomu raaka-aineita käyttäen. Postaus toteutettu yhteistyössä Foodin kanssa.

Seuraa blogia Facebookissa TÄÄLLÄ

2 kommenttia:

Jätä kommentti